ZADNJE NA FORUMU
 • Pickupovi, drvo, konfiguracije, kombinacije i ostalo...

  Komentirao: Glam Boogie

  Datum: 18-08 16:28

  Odgovora: 620

  Pogleda: 47432

 • Pomoc. Promjena tonaliteta

  Komentirao: Glam Boogie

  Datum: 18-08 16:22

  Odgovora: 9

  Pogleda: 1297

 • Relax don do it...

  Komentirao: Glam Boogie

  Datum: 18-08 16:14

  Odgovora: 4566

  Pogleda: 658773

 • Kakvo pojačalo imate?

  Komentirao: Glam Boogie

  Datum: 18-08 16:04

  Odgovora: 2512

  Pogleda: 551884

 • Zlatna Koogla 2008.

  • Datum:   06-04-2008 17:37
  • Autor:  
  • Ispiši   Stranicu

  U malom zakašnjenju, zbog nakupljenih obaveza, javljam se sa komentarom dodjele nagrada Zlatne Koogle i pratećim koncertom koji se održao 27.03.2008. u Zagrebačkom, tu večer, pretijesnom, KSET-u.

  Za one koji nisu toliko upoznati sa ovim događajem, Zlatna Koogla je godišnja nagrada koju u raznim kategorijama, dodijeljuje najvažnije tijelo, a to je publika.

  Manifestacija postaje se veća i sveobuhvatnija svake godine, te je tako ove uvedena nova kategorija "Dosada/e Godine". Sve nominacije i pobjednike možete pogledati na ovome linku, a ja ću se malo više koncentrirati na sami koncert.

  Svako će reći: "Kolko para, tolko muzike!", a i sam bih se složio s tom konstatacijom. No ipak u obzir se mora uzeti i vrijeme trajanja, ali i glavni motiv koji je sama dodjela nagrada tj. statua Zlatne, u ovom slučaju biljarske Koogle.

  Prvi udarnik, bio je Ante Perković, koji je sa nekoliko svojih pjesama pokušao podići atmosferu, ali i prodati svoj album, sa nekoliko eksplicitnih reklamnih poruka -nije lako danas utopiti album-.

  Na kormilu cijele akcije, bila je tu večer, specijalno zgodna, Ida Prester, koja se potrudila na svoj originalan način zahuktati i tako prevruću atmosferu, na čiji se miris i sama požalila -gdje je gužva tu je i znoj-.

  U nastavku programa slijedli su Bebe Na Vole, Chweger, Vava... Publiku je svojom posljednjom pjesmom u nastupu pošteno rasplesao Pavel -ex Ramirez-.

  Najveće iznenačenje večeri bio je duet Urbana i Gibonnia, koji su postavili pitanje "Imali Tu Mjesta Za Mene?", i stvarno punim žarom i nekom posebnom energijom odradili nastup i zadivili sve prisutne.

  Last but not the least, Hladno Pivo udarilo je svom silinom ritma i distorzije, na već polako umornu publiku i izmamila iz nje posljednje atome snage i natjerala ih na bjesomučni pogo-dance. Odsvirali su svoja tri nova hita sa posljednjega albuma, himnu Fur Emma Punk i nakon poziva na bis, zalijepili Šamar i zaključili, moderno rečeno, event.

  Ne prtenciozan događaj zabavio je sve prisutne i namignuo svijetlijoj budućnosti ovoga glazbeno-modno-prehrambenog događaja. Prehrambenog, nisam lood, svaki je od pobjednika dobio burek sa mesom / sirom i time utažio svoju glad. Zaželimo još mnogo Zlatnih Koogli i još mnogo bureka, a možda i koji od članova ovoga portala, uspije i osvoji Kooglu....


  MG

  Slični tekstovi

  » 0 komentara... Dodaj svoj!

  Još nema komentara