ZADNJE NA FORUMU
 • Koje gitare imate - 2018

  Komentirao: Glam Boogie

  Datum: 21-10 14:51

  Odgovora: 354

  Pogleda: 22361

 • Slike vas i vaših gitara...

  Komentirao: Glam Boogie

  Datum: 21-10 13:30

  Odgovora: 154

  Pogleda: 62766

 • Relax don do it...

  Komentirao: Glam Boogie

  Datum: 21-10 13:17

  Odgovora: 4608

  Pogleda: 666340

 • gibson: Play authentic!

  Komentirao: Glam Boogie

  Datum: 21-10 13:02

  Odgovora: 7

  Pogleda: 592

 • Turski Marš - Sastavljen iz vise djelova

  Komentirao: truli45

  Datum: 21-10 11:48

  Odgovora: 6

  Pogleda: 125

 • Zlatna Koogla 2008.

  • Datum:   06-04-2008 17:37
  • Autor:  
  • Ispiši   Stranicu

  U malom zakašnjenju, zbog nakupljenih obaveza, javljam se sa komentarom dodjele nagrada Zlatne Koogle i pratećim koncertom koji se održao 27.03.2008. u Zagrebačkom, tu večer, pretijesnom, KSET-u.

  Za one koji nisu toliko upoznati sa ovim događajem, Zlatna Koogla je godišnja nagrada koju u raznim kategorijama, dodijeljuje najvažnije tijelo, a to je publika.

  Manifestacija postaje se veća i sveobuhvatnija svake godine, te je tako ove uvedena nova kategorija "Dosada/e Godine". Sve nominacije i pobjednike možete pogledati na ovome linku, a ja ću se malo više koncentrirati na sami koncert.

  Svako će reći: "Kolko para, tolko muzike!", a i sam bih se složio s tom konstatacijom. No ipak u obzir se mora uzeti i vrijeme trajanja, ali i glavni motiv koji je sama dodjela nagrada tj. statua Zlatne, u ovom slučaju biljarske Koogle.

  Prvi udarnik, bio je Ante Perković, koji je sa nekoliko svojih pjesama pokušao podići atmosferu, ali i prodati svoj album, sa nekoliko eksplicitnih reklamnih poruka -nije lako danas utopiti album-.

  Na kormilu cijele akcije, bila je tu večer, specijalno zgodna, Ida Prester, koja se potrudila na svoj originalan način zahuktati i tako prevruću atmosferu, na čiji se miris i sama požalila -gdje je gužva tu je i znoj-.

  U nastavku programa slijedli su Bebe Na Vole, Chweger, Vava... Publiku je svojom posljednjom pjesmom u nastupu pošteno rasplesao Pavel -ex Ramirez-.

  Najveće iznenačenje večeri bio je duet Urbana i Gibonnia, koji su postavili pitanje "Imali Tu Mjesta Za Mene?", i stvarno punim žarom i nekom posebnom energijom odradili nastup i zadivili sve prisutne.

  Last but not the least, Hladno Pivo udarilo je svom silinom ritma i distorzije, na već polako umornu publiku i izmamila iz nje posljednje atome snage i natjerala ih na bjesomučni pogo-dance. Odsvirali su svoja tri nova hita sa posljednjega albuma, himnu Fur Emma Punk i nakon poziva na bis, zalijepili Šamar i zaključili, moderno rečeno, event.

  Ne prtenciozan događaj zabavio je sve prisutne i namignuo svijetlijoj budućnosti ovoga glazbeno-modno-prehrambenog događaja. Prehrambenog, nisam lood, svaki je od pobjednika dobio burek sa mesom / sirom i time utažio svoju glad. Zaželimo još mnogo Zlatnih Koogli i još mnogo bureka, a možda i koji od članova ovoga portala, uspije i osvoji Kooglu....


  MG

  Slični tekstovi

  Pregledano 7093 puta
  Pregledano 11934 puta
  Pregledano 3046 puta
  Pregledano 4846 puta
  Pregledano 6221 puta

  » 0 komentara... Dodaj svoj!

  Još nema komentara