»Vijesti - Canabis, ''HIGH HOLIDAYS'', Willie Nelson...
»
  https://www.gitare.info/page.php?id=26421

Autor: Rudi, Dodano: 08-04-2021 07:49.
...vitalni 87 godišnjak i 'Luck Presents' najavili su virtualnu konvenciju o kanabisu ''Luck Summit: Planting The Seed'', koja započinje 26.travnja.

Domaćin je Nathaniel Rateliff. Prva godišnja konvencija koristit će Head Countovom projektu glasača za kanabis. Cilj je educirati i registrirati glasače zainteresirane za situaciju oko kanabisa i korištenja istog. Događaj će prezentirati biljku sa znanstvene strane, medicinske strane, povijest, kulturu i zabavu s misijom destigmatizacije i dekriminalizacije kanabisa.

"Mislim da ljude treba poučiti činjenici da marihuana nije droga", rekao je Nelson u izjavi. “Marihuana je biljka i cvijet. Bog je to stavio ovdje. Ako ga je stavio ovdje i želi da raste, što daje vladi pravo reći da Bog nije u pravu? "

Schumer kaže da će se Kongres potruditi oko legalizacije marihuane iako je predsjednik Biden neodlučan.

Događaj će se odvijati od 26. travnja do Nelsonovog rođendana 29. travnja. Ulaznice se temelje na donacijama. Događaj je dio Luckova "HIGH HOLIDAYS-a" - devetodnevne proslave koja prigodno započinje 20.04. do 29.04. (88. ročkas!!!) Ovih dana se podnosi molba za proglašenje državnog praznika.
Willie je opet ''On The Road Again'' !!!


Preuzeto sa: Gitare.Info