»Vijesti - PSIHOMODO POP, legende hrvatskog rocka, po prvi puta nastupaju u klubu Medika...
»
  https://www.gitare.info/page.php?id=26200

Autor: Rudi, Dodano: 24-09-2020 10:45.
... u ČETVRTAK, 01.listopada 2020. godine.
Na sceni više od tri desetljeća, Psihići su jedni od najdugovječnijih domaćih rockera i nesumnjivo vladari zarazne jednostavnosti na čiji spomen se potežu i njima laskajuće usporedbe s Iggy Popom & Stoogesima, Rolling Stonesima, no ponajprije Ramonesima s kojima su imali prilike i svirati na koncertima u Ljubljani i Zagrebu. Vječno zaigrani frontmen Davor Gobac zbog svoje karizmatičnosti i specifičnog smisla za humor prepoznatljiva je ikona pop kulture koju percipiraju i prihvaćaju podjednako starije i mlađe generacije.
Bogata diskografija broji im čak 11 studijskih albuma na kojima stoluju sada već evergreen hitovi nastali od 80-ih godina naovamo.

S aktualnog i Porinom ovjenčanog albuma Digitalno nebo ljetos je predstavljen videospot za surf-punk singl Banana.

COVID19 SITUACIJA:
Broj ulaznica ograničen je na 300, a prilikom kupnje je potrebno ostaviti ime, prezime i kontakt (evidencija se čuva 14 dana od koncerta). Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 100, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 120 kuna. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop (Tratinska 18 i online).
Vrata Medike se otvaraju od 19, koncert počinje u 20, a kraj je predviđen za 22 sata. Sukladno preporukama i odlukama Stožera za civilnu zaštitu na samom ulazu vodit će se pisana evidencija svih prisutnih te mjerenje temperature. Poseban naglasak stavljen je na važnost odgovornog ponašanja uz održavanje fizičke distance i preporuku nošenja maski na samom događaju.

Preuzeto sa: Gitare.Info