THE SIIDS završava audiovizualnu trilogiju pjesmom ''Giving Myself To You

 • Datum: 19-04-2018 16:16
 • Autor: 
 • | 0
 • komentara Ispiši Stranicu
Audio vizualna trilogija riječkih
THE SIIDS dobiva završetak u pjesmi ''Giving Myself To You''


Nakon singlova ''Meaningless/Weightless'' i ''Lovers'', THE SIIDS predstavljaju novi singl ''Giving Myself To You''. Singl je dio konceptualne priče, a uskoro će dobiti i svoj prateći video. Videospot će biti predstavljen početkom svibnja na ekskluzivnoj promociji u Zagrebu!

Pjesmu ''Giving Myself To You'' poslušajte OVDJE

Videospot za ''Giving Myself To You'' je u pripremi, tematski odgovara dosadašnjim spotovima te predstavlja zaključak ove riječke audiovizualne trilogije.

Kako trilogija završava THE SIIDS će otkriti na ekskluzivnoj promociji na za sada još uvijek tajnoj lokaciji u Zagrebu. Uz premijerno prikazivanje videospota, glazbeni duo premijerno će i zasvirati pred zagrebačkom publikom.

Prateći video u režiji Kristijana Vučkovića bit će smješten u povijesno-funkcionalni kontekst koji estetski odgovara kao metafora za samu pjesmu, a otkrili su koji su bitni detalji radi kojih su za snimanje odabrali talijansku lokaciju.

Video je sniman u Trstu, u Rozzol Melara kompleksu koji je utopistička vizija s početka 80ih godina. Uz londonski The Barbican i Unité d'Habitation u Marseilleu Rozzol Melara jedna je od najpoznatijih svjetskih građevina brutalističkog arhitektonskog stila. Stambeni je to impresivni kompleks inicijalno zamišljen kao samoodrživa zajednica u potpunosti odvojena od grada u kojem se nalazi. Upravo iz tih razloga ova pomalo misteriozna građevina u talijanskom gradiću pokazala se kao idealan izbor za smjestiti radnju pjesme ''Giving Myself To You'' koja, kako kažu, govori o stanju kada istinski odnos s nekom osobom "briše" sve ono što se nalazi oko njih dvoje.

Riječki duo THE SIIDS čine Stanislav Grdaković i Darko Terlević koje je publika do sada imala priliku slušati kao članove benda Morso. Kao duo inspiriran modernim zvukom te kombinacijom indie i electro pop/rock zvuka djeluju od kraja 2017. godine, a dugogodišnja suradnja s renomiranim umjetnikom Kristijanom Vučkovićem rezultirala je impresivnim audiovizualnim konceptom.

Privukli su pažnju već debitanskom pjesmom, oduševili su s isprepletenim videospotovima čija priča finalni čin dobiva u pjesmi ''Giving Myself To You'' koja zatvara ovu trilogiju, ali svakako otvara vrata perspektivnoj glazbenoj budućnosti.

THE SIIDS daju naslutiti da će iz njihove kreativne radionice izaći još iznenađenja, te da se od njih u 2018. godini može puno očekivati, kako u imaginarnim kreativnim audio vizualnim scenarijima tako i na hrvatskoj, ali i široj glazbenoj sceni.

Prva prilika za poslušati ih uživo je uskoro - početkom svibnja na ekskluzivnoj promociji na još uvijek tajnoj lokaciji u Zagrebu. Više informacija uskoro!

» 0 komentara... Dodaj svoj!

Još nema komentara
ZADNJE NA FORUMU
 • Turski Marš - Sastavljen iz vise djelova

  Komentirao: truli45

  Datum: 19-10 14:05

  Odgovora: 3

  Pogleda: 67

 • *Blic pitanja*

  Komentirao: Glam Boogie

  Datum: 19-10 13:20

  Odgovora: 3934

  Pogleda: 444590

 • Relax don do it...

  Komentirao: Glam Boogie

  Datum: 19-10 13:14

  Odgovora: 4606

  Pogleda: 666152

 • David Gilmour

  Komentirao: Glam Boogie

  Datum: 18-10 13:36

  Odgovora: 987

  Pogleda: 201518