Toše Proeski

skrsi me so usni

by: Tose Proeski

Pronađi akord!

Ne znaš kako odsvirati neki od akorda pjesmi skrsi me so usni? Upiši akord u tražilicu i saznaj!

Traženi akord će se prikazati ovdje

Od istog izvođača

Pregledano 10795 puta
Pregledano 21206 puta
Pregledano 71007 puta
Pregledano 26454 puta
Pregledano 52959 puta
Trebaš ritam za ovu pjesmu? Pronađi ga ovdje
Akordi/Tabovi:
Dm    Gm
Се појави ти и знам
    Am        Dm
не си како сите други
                Gm       Am        Dm
и разгори плам во срце студено
                     Gm
како пламен груб
C                   F                 B
Јас пред тебе ноќва попуштам
                       A
ти не ме оставј сам

        Dm              Gm
реф: Скрши ме со усни
         A                    Dm
        ноќва стопи ме во себе
                           Gm
        скрши ме со усни
        A                   Dm
       се што сакам си ти
                          Gm
       скрши ме со усни
         A              Dm
       и ајде носи ме со тебе
             Gm              A
       далеку од сите погледи


Сите пред тебе за ноќ
ми беа само авантури
со тебе се баш се
за миг се измени
По сите порази дај да речам само моја си
само моја си
Komentari
Još nema komentara