Toše Proeski

Go molam nokva neboto

by: Tose Proeski

Pronađi akord!

Ne znaš kako odsvirati neki od akorda pjesmi Go molam nokva neboto? Upiši akord u tražilicu i saznaj!

Traženi akord će se prikazati ovdje

Od istog izvođača

Pregledano 16065 puta
Pregledano 49967 puta
Pregledano 23992 puta
Pregledano 4983 puta
Pregledano 116673 puta
Trebaš ritam za ovu pjesmu? Pronađi ga ovdje
Akordi/Tabovi:
G
Чекорам сам улици празни
               Em
прстиве горат за твојата рака,
               G                         C
дали ме сретна за да ме казниш
               Em       D             G
да не те гледам, а да те сакам!

Последен пат кога те гушнав
посакав вечно да траеме ние,
најди си друга од тебе слушнав
ноќта те зема за да те скрие!

                 C
Го молам ноќва небото
               G
да ми те врати,
                 C
до твојто срце студено
                    G
поздрав да испрати,
                 Em
нема што не би направил
               G
за да те видам,
              C
душава плаче за тебе,
               G
каде да отидам

Љубовта е волшебна птица,
секаде лута утеха бара
далечни луѓе, далечни лица
толку ми требаш, о љубов моја!

Го молам ноќва небото
да ми те врати,
до твојто срце студено
поздрав да испрати,
нема што не би направил
за да те видам,
душава плаче за тебе,
каде да отидам
Komentari

Bedzo kaže:

ritam kako ide ?

26-01-2010 14:30