ZADNJE NA FORUMU
  • Relax don do it...

    Komentirao: Glam Boogie

    Datum: 14-09 07:28

    Odgovora: 4578

    Pogleda: 662165

  • *Blic pitanja*

    Komentirao: Glam Boogie

    Datum: 14-09 07:18

    Odgovora: 3915

    Pogleda: 439477

  • Cort G110 elektricna gitara

    Komentirao: truli45

    Datum: 13-09 17:54

    Odgovora: 8

    Pogleda: 688

  • Upgrade gitare

    Komentirao: truli45

    Datum: 13-09 17:53

    Odgovora: 44

    Pogleda: 1631

  • Trula Koalicija

    • Datum:   14-11-2009 17:37
    • Autor:   justboris
    • Ispiši   Stranicu
    Punk grupu Trula koalicija osnovali su 1986. godine članovi Kragujevačke grupe KBO!, Saša Vujić i njegov brat Boban Vujić zajedno sa Predragom Drčelićem iz Gornjeg Milanovca.

    1988. sami izdaju kasetu pod nazivom "Trula koalicija". Na njoj se nalazi 14 demo snimaka koje su tokom '87. i '88. snimili u Vujinom stanu u Kragujevcu i u improvizovanom KBO! studiju u Malim Pčelicama.

    1990. godine im se priključuje basista Dragan Cvetanović i od tada sviraju u postavi:

    Boban Vujić - Bubnjevi
    Dragan Cvetanović (Ceja) - Bas gitara
    Predrag Drčelić (Skaki) - Glas, tekstovi
    Saša Vujić (Vuja) - Gitara

    Nakon toga sledi snimanje albuma: "Sećanja" i "Ne izlazi iz stroja", a onda 1992. godine njihovo remek-delo, album "Plakao sam kad je pala Sekuritatea" na kome se nalaze i pesme: "Alkoholičarka", "Ti", "Vrsta", "Rodi mi gomilu debila",...

    Takođe jako bitno je pomenuti i njihov legendarni "Live in KST" album koji je snimljen na koncertu u beogradskom KST-u 1.6.1996. i predstavlja zaista kultno izdanje.

    Diskografija:

    1988 - Trula koalicija
    1989 - Sećanja
    1990 - Ne izlazi iz stroja
    1992 - Plakao sam kad je pala Sekuritatea
    1994 - Pogled u nebo
    1996 - Live in KST
    1998 - Ubiće nas promaja

    Slični tekstovi

    Pregledano 4078 puta
    Pregledano 18193 puta
    Pregledano 296 puta
    Pregledano 4693 puta
    Pregledano 13879 puta

    » 0 komentara... Dodaj svoj!

    Još nema komentara