ZADNJE NA FORUMU
 • Klasična gitara - izbor izmedju 3 modela

  Komentirao: gstaraz

  Datum: 11-07 19:03

  Odgovora: 39

  Pogleda: 2763

 • Offline

  Komentirao: pekki

  Datum: 11-07 13:52

  Odgovora: 87

  Pogleda: 3863

 • Podešavanje intonacije

  Komentirao: gstaraz

  Datum: 10-07 22:19

  Odgovora: 9

  Pogleda: 148

 • Glamov muzički kutak

  Komentirao: Glam Boogie

  Datum: 10-07 21:24

  Odgovora: 91

  Pogleda: 6356

 • USB audio interface

  Komentirao: Ivan Horvat

  Datum: 10-07 09:32

  Odgovora: 28

  Pogleda: 593

 • Mikrofonicna lampa

  Komentirao: gstaraz

  Datum: 07-07 22:58

  Odgovora: 7

  Pogleda: 253

 • Crimson descendant artist (poslastica i ekskluziva)

  Komentirao: Strat04

  Datum: 07-07 20:40

  Odgovora: 2

  Pogleda: 103

 • Pitanja i prijedlozi o recenzijama....

  Komentirao: Ad_slammer

  Datum: 07-07 12:21

  Odgovora: 9

  Pogleda: 194

 • David Gilmour

  Komentirao: Glam Boogie

  Datum: 06-07 17:17

  Odgovora: 1015

  Pogleda: 215872

 • Treble Bleed Mod

  Komentirao: Ad_slammer

  Datum: 06-07 15:45

  Odgovora: 0

  Pogleda: 23

 • Podforum "Modifikacije i nadogradnje"

  Komentirao: motörhead

  Datum: 06-07 14:24

  Odgovora: 0

  Pogleda: 69

 • Fender strat MIM humbucker pickup odabir

  Komentirao: Ad_slammer

  Datum: 06-07 11:47

  Odgovora: 3

  Pogleda: 96

 • Boss CE-5

  Komentirao: Ad_slammer

  Datum: 06-07 11:11

  Odgovora: 3

  Pogleda: 70

 • Laney Linebacker 50 Reverb

  Komentirao: Strat04

  Datum: 06-07 09:58

  Odgovora: 0

  Pogleda: 34

 • Laboga Studio Reverb

  Komentirao: Strat04

  Datum: 06-07 09:51

  Odgovora: 2

  Pogleda: 57

 • Peavey V-Type NTB TR

  Komentirao: Ad_slammer

  Datum: 06-07 09:38

  Odgovora: 1

  Pogleda: 51

 • Njen oprostaj - Ljuba Alicic - Cover

  Komentirao: nercibald

  Datum: 04-07 22:28

  Odgovora: 2

  Pogleda: 73

 • ProCo RAT

  Komentirao: gstaraz

  Datum: 04-07 16:50

  Odgovora: 4

  Pogleda: 75

 • Živo Blato – Uzavrela je Tvornica cijela

  • Datum:   20-04-2010 18:01
  • Autor:  
  • Ispiši   Stranicu
  jer on je general, generaaaaal - general Vasilij Mitu!!!

  O čemu se radi: Živo Blato je 16.4.2010. imalo koncert u zagrebačkom klubu «Tvornica Kulture». Dakle legendarni splitski kultni heavy metal bend Živo Blato od svoga osnivanja nije imalo više od tucet koncerata. Svaki od tih koncerata je bio prepun i na svakom je vladala fenomenalna atmosfera.
  Recept benda je vrlo jednostavan (u maniri ZZ top-a). Bubnjar, basist i naravno gitarist koji ujedno i pjeva. Tu se ne može puno pogriješiti. Samo treba odvrnuti pojačala i derati.
  I tako je i bilo.
  Zadnji koncert je bio 3.4.2009. I to je isto bio jako dobar koncert, ali ovaj je bio po mome sudu bolji. Najviše zbog same set liste koja je ovog puta imala više boljih pjesama i manje ponavljanja.  Ovo će biti duga recenzija, pa kome se da nek čita. Glupi komentari će biti pobrisani. Sve navedeno je moje mišljenje (logično jer i moj nick stoji kraj recenzije), ako se netko s time ne slaže nek argumentirano komentira ispod. Debilni zlonamjerni komentari će biti pobrisani. Uostalom ako imate potrebu tako komentirati, otvorite blog, tamo pišite gluposti i nemojte ovo pročitati do kraja. Hvala.

  Ja sam ukupno bio na 5 koncerata Živog Blata. Tako da sam izuzetno upoznat sa materijalom i znam podosta o tom bendu i mogu reći da sam fan. Samim time, ovdje će biti izrečeno puno informacija koje možda neće puno značiti nekome tko nije fan. Budući da sam fan i da želim da bendu ide što bolje kritike unutar ove recenzije su napisane u vidu pozitivnih sugestija bendu. Ako to čitatelj ne može probaviti, molio bih da odmah prestane čitati. Ovo nije «standardna hrvatska recenzija» koja je otprilike 5x5 cm tekstića i nekoliko zvjezdica i to sve u nekom lijevom časopisu koji reklamira light majonezu i higijenske uloške s krilcima. U takvim «časopisima» su reklame za majonezu i uloške barem 20 puta veće nego recenzije. To nisu recenzije već govnu brat. Recenzija mora imati minimalno dvije stranice. No vraćam se glazbi. Živo Blato je praktički novi bend. Pod tim mislim da su odsvirali mali broj koncerata i do sada imaju samo jedan album. Koncerti su još u stvaranju i samim time više podložni promjenama, pa posljedično i kritikama.  Ovog puta su izostali havajske cvjetne ogrlice i mantil, ali je šešir bio prisutan do polovice koncerta.
  Nažalost izjave nisu bile toliko dobre kao prošlogodišnje, ali je prošle godine bilo više materijala za izjave.

  Set lista:

  Nisam bilježio kompletnu set listu, ali znam što su odsvirali. Ispričavam se što raspored nije točan. Smatram da u konačnici za ovaj koncert to nije previše ni bitno.

  Svirali su «Ti si kurva koju ne moram da plaćam». To je jedna vrlo zanimljiva pseudoljubavna pjesma. Imaju snimke na youtube-u od prošlog koncerta u tvornice. Atmosfera je bila praktički ista. Rulja je fenomenalno pjevala svoje dionice. Na trenutak sam se zapitao da li sam zaista u svom rodnom gradu. Izgleda da se ipak može...

  «Estrada» je svirana dvaput. Publika je na momente bila glasnija nego razglas. Jako dobra, kvalitetna i nadasve pozitivna atmosfera. Svirali su «Ubij se».

  «Exploding sky» je bio fenomenalan. To je jedna od onih pjesama sa nesuđenog projekta na Engleskom. Koja počne heavy, a završi u Pantera still riffaži koja je napravljena za makljažu. Satan I'm hearing your voice i Christ deliver us from evil. Prošli put to nije bilo svirano, tako da je sada ispravljena ta nepravda.  Na pjesmi «I wanna <span style="color:#F93737">f*ck</span>» sam izgubio glas. Tekst pjesme glasi: Ne mogu više izdržat, moram nešto, moram nešto, ne mogu više izdržat, moram nešto, moram nešto, ne mogu više izdržat, moram nešto, moram nešto JEBAT!
  Fali mi puno novaca, fali mi puno novaca mi fali, Fali mi puno novaca, fali mi puno novaca mi fali za JEBAT!
  I wanna <span style="color:#F93737">f*ck</span> I wanna <span style="color:#F93737">f*ck</span> I wanna <span style="color:#F93737">f*ck</span> I wanna <span style="color:#F93737">f*ck</span> I wanna <span style="color:#F93737">f*ck</span> I wanna <span style="color:#F93737">f*ck</span> My name is Donald Duck I wanna FUAAAAAAACK!!!
  Nažalost General ovoga puta nije vrištao kao Halford. Stari se, stari se...

  Na jednoj od pauza između pjesama, General je počeo govoriti nešto kako on nikada ne laže. Tada je bio ometen jer se jedan momak iz publike popeo na binu i skočio nazad u publiku. General je prestao pričati onome što je prethodno naumio i istaknuo kako mi je smiješno kako svi koji skaču nazad u publiku odnosno rade «stage dive», rade to usred pjesme, a ovaj tip je jedini koji je to napravio u pauzi. Za taj čin je taj član publike dobio pljesak, a General ga je nazvao kraljem. Nakon toga je započeo novu misao, a to je da će uskoro biti kataklizma i da bi volio da bukne nuklearni rat i ga bi «guštao da sve ode u milu majku na planeti Zemlji». Na radost publike su zatim odsvirali i «Kataklizmu». Publika je naravno pjevala stihove: «Ringe, ringe raja, došo' čika Paja... Ringe, ringe raja, natekla mu jaja». Drugi dio pjesme je bio rezerviran za pogo i mosh pit! Dernek!

  Prije nego što je počeo sa pjesmom «Ne volim te”, General je pozdravio sve žene i djevojke koje su bile na koncertu. Zatim je rekao da djevojke najviše vole kada im se kaže da ih se ne voli jer ih to napaljuje. Za vrijeme sola te pjesme Mačak je kleknuo kraj generala i svirao bass gitaru na podu. Glasnoću publike pri pjevanju teksta general je okarakterizirao kao divotu.

  Pjesma «Kurva» je nažalost odsvirana bez dodatnog teksta, što mislim da je greška.
  Odsvirana je verzija sa albuma. Nažalost bilo je previše distorzije u soundu gitare.

  General je rekao da uživa u tome da netko snimi nove pjesme i da ih stavi na internet.

  Neću rabiti kondome. Ovo je nova. Pjesma je napravljena onako kako bi Brega napravio «Pediculis Pubis» da je živio u Splitu i bio metalac. Epske pjesma o požudi. Rulja je do kraja pjesme pjevala refren kao da je neka stara pjesma koju znaju.  Krvoproliće. Opet nova pjesma. Prije pjesme General je rekao da uživa u krvoproliću i građanskom ratu i da on želi da se dogodi krvoproliće. Ovo je jedna od modernijih pjesama Živog Blata. To najavljuje djelomično odstupanje od klasične metal forme sa Konac Konca. Ovo je više alternativni metal. Pjesma je o oružanim sukobima koji će se po Generalu dogoditi uskoro na ovim prostorima. Kaže da će biti lijepo dok će on biti u nekoj stranoj državi jesti štapiće i na vijestima gledati krvoproliće. Kaže da zanimljivo bit će, dok će on daleko gledati porniće dok će kod nas bjesniti građanski rat. On će slati razglednicu s posvetom na kojoj će pisati «Neka vas zatekne glad». Hahaha!!!
  Nakon pjesme je poručio prisutnima da će za nekoliko godina vidjeti da je bio u pravu.  Prije početka pjesme «Šupa», Kapetan Mačaka zvani Kralj Mačak je dobio pljesak od publike i počeo pjesmu. Tu pjesmu su odsvirali u drum&bass varijanti s time da je Mačak odpjevao pola pjesme. Nakon pjesme je General čistio naočale i rekao publici da ova pjesma muzičarski trik i da ona služi da se on odmori jer tek nakon ovoga «kreće Agresivno!»

  Na pjesmi «Doktor» koja spada u nešto što bi se jedino moglo zvati «Balkan metal-om». General je pozvao djevojke na binu. Djevojke iz publike su se počele penjati same od sebe. Na kraju ih se popelo tucet na binu. To je pravi metal show. Neke žene su pjevale dionice teksta, a jedna je i zapjevala i operno na što je, mislim, cijela dvorana pala na guzicu. Bilo ih je lijepo gledati. General s jedne strane, tucet žena, a s druge strane kao da čuva žene goloprsi mišićavi Mačak sa bass gitarom. Međutim u tim trenucima mi je nešto odvlačilo pozornost.
  Naime, ono što ni General, a ni puno ljudi u publici ne zna je da se na tribinama događao paralelni show. U prvom redu tribina je sjedio jedan momak koji bi zasigurno pjevao tekst pjesme zajedno s ostatkom Tvornice, ali to nije mogao jer mu je cijelo lice za vrijeme trajanja pjesme «Doktore» bilo uronjeno u bujne grudi izuzetno napaljene plavuše koja mu je plesala u krilu i to u ritmu sexy drum&bass dionica Mačka i Toše. Napaljena plavuša je «plesala» na način da su svi muškarci na tribinama dobili erekciju. Bili su obučeni, ali mislim da mu je žena izlizala traperice oko muda koliko se izvijala i trljala po tom području. Pravi dernek. To je metal show!  U pjesmi «Maloljetna» General je zaboravio drugu strofu, ali se nakon kratkog intermezza uspio sjetiti i pjesma je dovršena.

  „Tex Willer“ je lice s nalovnice ulaznice i plakata. To je pravi junak.

  Koncert je posvetio Clint Eastwood-u. U pjesmi «Oprosti mi» je napravio kratak intermezzo, gdje je govorio svašta. Parafraziranjem se gubi originalnost. Stoga:


  General je skoro zaboravio na «najbolju pjesmu». Gledao je na set listu i rekao publici da je skoro zaboravio na tu «najbolju pjesmu». Publika je jednoglasno skandirala «Objede» i tako je i ta nepravda ispravljena.

  Burek je odsviran po mom mišljenju na krivi način. Naime, sa epskom okrestracijom koju već imaju 10 godina. To je idealan način da se počne svaki koncert od Živog Blata.
  To ovoga puta nisu napravili, već ga je General svirao na gitari. Problem je što General svira uživo na Marshallu koji je napucan do kraja sa gainom, pa se za clean sound oslanja na potenciometar svoje gitare. Na prethodnom koncertu je svirao na boljem Marshallu i imao je bolji sound. Ovoga puta je imao namješten kriv sound koji je imao previše gaina i postajao rižast. I bez obzira što je napravio s potenciometrom, uvijek je vani izlazilo previše gaina (za to su djelomično krivi i «špićasti» pikapovi na gitarama. Pa kada je počeo svirati nekakve akorde, većina publike nije ni znala o kojoj je pjesmi riječ jer je distorzija napravila svoje. Eh s tim gitaristima «mladih metal bendova», uvijek isti problemi...

  Svirali su «Back to R´n´R», «Loš», «Stranci» i «Dođi». U međuvremenu je izjavio da je pojeo je 8 pločica ćevapa u Rubelja (zagrebački lanac grill/fast-food restorana) i 2 šiš ćevapa i sve to zalio s dvi litre vina.

  «Kasap iz Đakova» je metal hit koji je to postao zahvaljujući Schebi (mogul hrvatske metal/punk/alternative demo scene) koji je proširio snimku prošlogodišnje izvedbe.
  Zahvaljujući njemu, ljudi su znali riječi i spremno pjevali cijelu pjesmu.

  «Pucko» je pjesma za koju je General rekao da mu je žao što ju nije otpjevao sa Dinom Dvornikom jer je Dvornik živio životom lika iz pjesme. Pri kraju je rekao da: «Živo Blato živi vječno!».

  Pri kraju su odsvirali: «Nogometaš», «Ajkulo» i ponovili «Estradu».

  Nažalost nisu svirali «Help me America» i više pjesama s nadolazećeg albuma, ali preživjet će se i to. Pri kraju koncerta, General je ponovio da se Živo Blato nikada ne vraća na bis jer on ima preko 100 kila i da mu se ne da penjati nazad na binu. Zato jew pitao publiku što želi da im se još odsvira. Publika naprijed je vikala «Pas», odnosno pjesmu koju nisu vježbali 6 mjeseci i koju je bend uklonio sa set liste. Pa su je onda odsvirali. Sljedeći put, molim publiku da se dere «Help me America».

  Do sada jedini studijski album Živog Blata, epski «Konac Konca» je bio posvećen splitskim metalcima. Ovaj koncert je pak bio posvećen Clint Eastwood-u. Zanima me kome ili čemu će biti posvećen drugi album «Živog Blata».

  Kada smo kod novog albuma, General je najavioda bi se trebao snimiti ovo ljeto i izaći negdje u jesen. Ono što ja znam da je radni naslov jedno vrijeme bio «Radmanove mlinice» (restoran/izletište na rijeci Cetini u zaleđu grada Omiša gdje se jako dobro jede), pa je onda preimenovan u «Podno Kozjaka». Pa onda je rečeno da će se zvati «Živo Blato». Na kraju nitko ne zna kako će se zvati. General se na koncertu ispričao publici što nije napravio album 10 godina, ali je napomenuo da stvarno treba nadmašiti prethodni album, a to nije laka zadaća. Navodno ima 36 pjesama za novi album, ali koliko sam čuo, izaći će ih manje na albumu. Album također nema tih komičnih pauza između pjesama, već se inzistira na pjesmama.

  Nije mi se činilo fer reklamirati koncert Živog Blata. Kako ovaj tako i onaj prošli. Zašto. Zato što kod mnogo fanova Živog Blata postoji nekakva želja da Živo Blato ostane underground. Makar je tiraža jednog (za sada i jedinog) albuma Živog Blata tolika da bi on zapravo po prodaji bio veći mainstream nego 90% izvođača sa one «Estrade» koju General Vasilij Mitu naziva «smrdljiva šaka jada» (što je nažalost i istina).

  Insturmenti:
  Nisam gledao detaljno što su svirali. Tošo je svirao na nekoj jačoj Tami. Za činele nisam posve siguran. Nije mi se dalo dolaziti blizu i točno gledati. Ove godine je sound bubnjeva bio 2 puta bolji nego prošle. Mala Planina (Tošo) je odsvirao onako kako on to inače radi. I baš je bilo ok. Tako to treba zvučati. Svaka pohvala. Nije lako svirati iza generala. Ima dosta toga što je van protokola.  Mačak (Ivan Smoje) je svirao Musicman bass. Makar je iza imao svoj bijesni music man style bass sa ledicama, ali ga nije svirao. I naravno mrcina od pojačala. Da Mačak svira na malom pojačalu, to bi naprosto bilo krivo po proporcijama. Budući da je on iskusan svirač (Čuvari svirala, Kompleks K i ostalo), kod njega se nema što dodati. On je naprosto dobar.  General je imao koliko sam vidio Marshall TSL 100W glavu i box. Bez ikakvih pedala, što i dalje smatram da je pogreška. Imao je dvije gitare, jednu sivu, a drugu oil finish.
  Ona siva je Washburn P serije neki. Nisam siguran koji je, ali mislim da je P4. Takav model je svirao Nuno Bettencourt iz Extreme-a (i recentno Rhianne – pogledajte na YT, zanimljivo je da čovjek svira sa Rhiannom Umbrella, a s druge strane ima 5 signature modela kod Washburna i signature Randall pojačalo).
  Ona sa oil finish-em je bio stariji ibanez S model. Ona ista s kojoj je snimljen Konac Konca.
  Sound gitare je bio naprosto kriv. To je trebalo bolje namjestiti. Ubuduće molim da to ili General ili netko drugi bolje namjesti. I da se ima jedna pedala koja bi možda mijenjala clean i drive kanal. I možda jednu delay pedalu staviti u loop čisto da daje malo boljeg sounda i kada svira solo da General ne zvuči kao jato vrana. 

  Light:
  Ovo je bio uvjerljivo najgori dio koncerta. Dojam prisutnih je bio da osoba koja je radila light nema pojma šta radi i da ne poznaje elemente ritma i pjesme. Kasnije u razgovoru sa ostalim fanovima sam utvrdio da recimo jedan Mačak koji svira praktički cijeli život i ulaže u opremu i svoje sviranje nije zaslužio da mu se napravi ovako loš light. Jako puno prijelaza iz intrumentalnog dijela u pjevanje i prijelaza između strofe i refrena nisu bili obavljeni kako treba. Znalo se događati da u pjesmama bržeg tema i veselijeg karaktera light bude napravljen kao da je na bini najveća depresija sa plavim svjetlima. Dinamika se uglavnom događala na krivim mjestima.

  FOH Sound:
  Jedina stvar koja je kompromitirala zvukovni dojam na koncertu je sound gitare Generala, za što tonac nikako nije odgovoran. Pohvala toncu.

  Tvornica je bila 90% puna što je bilo taman. Moram reći da je bio užitak slušati koncert bez duhanskog dima koji je u Tvornici ranije znao biti gust kao magla. Mala kritika Tvornici jer i dalje prodaje piće u staklenoj ambalaži (što samo po sebi nije loše, ali na ovim velikim koncertima zna biti stakla po podu i tu je uvijek opasnost da se osoba poklizne na čitavu bocu koja je negdje prevrnuta. Bubanj ne bi trebao biti prenisko. Ne razumijem zašto se 4 kvadrata risera (odnosno platforme visine 50ak centimetara za bubanj) ne bi mogla stalno pozicionirati na toj bini.

  Prijateljski savjet:
  Cijena ulaznice je po meni bila za 20/40 kn previsoka. Dakle cijena u pretprodaji je bila 80, a na dan koncerta 100. Po meni bi bilo bolje da je karta bila 60 u pretprodaji, a 80 na dan koncerta. Koliko me pamet služi tako je bilo prošli put. I bilo je više ljudi.
  Mislim da bi se više karata prodalo na taj način i posljedično više/isto zaradilo. Ako ovo pročita itko iz Živog Blata, onda dajte uvažite kritiku i korigirajte cijene. 1000 ljudi puta prosječno 70 kn je isto kao da vam dođe 700 ljudi sa kartom od 100 kn. Samo što sigurno Tvornica više zaradi ako je tamo 300 ljudi više jer samim time više «idu» pića i «krvoprolića», a i bolja je atmosfera. Bilo je još praznog prostora iza. Razmislite...

  Hvala Schebi – metalnom ratniku koji žrtvuje svoje vrijeme, novac i zabavu da nam donese i uploada vrijedan materijal koji se ne tresa i ima prihvatljiv zvuk. Hvala ti na svemu što radiš za scenu.

  Koncert je završio oko 00:40 i mislim da su svi otišli doma sretni jer su prisustvovali jednom izuzetnom rijetkom koncertnom iskustvu.
  Za one koji to vole matematički, koncert dobija 92/100.
  Sjajan posao dečki! Rasturili ste! Vidimo se i sljedeći put.
  Sljedeći put će biti i reklama, pa će nadam se biti rasprodano.


  Guitar360

  Slični tekstovi

  » 11 komentara... Dodaj svoj!

  XSARA kaže:

  Pa i nije previše za čitat.
  A jednostavno:daš-nedaš-marš van-sve jasno,ko da si tamo na koncertu.
  Vuco mi je neka periferija i uvijek slučajni dodir,ali me ova recenzija zainteresirala.Za njegove misli.
  Svi imamo svog Klintaistvuda.
  Sve je dotaknuto-glazba,ton,svjetlo,raspaljena publika i ples u krilu.
  Samo si se zaboravio potpisati.Ili je pisao Gtrišestnula ili tko?

  22-04-2010 23:02

  nadrealist kaže:

  Genijalan bend! Neznan baš kolko je mlad jer su osnovani ima 15-20 godina no doduše imaju čini mi se manje od 15 koncerata. Čini mi se malo skupa karta, nadam se da neće tako skupa bit i u Splitu idući put, zadnji put je bilo 50/70. Svejedno kolko god bude, njihovi koncerti se ne propuštaju! I prvi put čujem za kralj mačaka, mislija san da je basist "Veseli sir" hehe

  22-04-2010 23:15

  machinehead kaže:

  super recenzija
  nebotrebno velik disclaimer u njoj jer se ništa bitno u njoj ne može osporiti
  bio sam spriječen doći na koncert i zaista mi je žao, al schebo je zaliječio rane pa sam pogledao cijeli koncert

  fala Schebo kralju

  23-04-2010 01:37

  GoFgO kaže:

  Legende :)

  23-04-2010 18:14

  bezimeni kaže:

  Vidim neki su se jebački zabavili. Fakat mi je žao kaj nisam znao da je koncert. Ako sam igdje očekivao informaciju o mogućoj svirci blata to je ovdje.. Probavit ću to zbog onog razloga da ih se ne reklamira.Fakat mi je ovo šaka u oko:(

  23-04-2010 21:48

  Guitar360 kaže:

  Gle u tome je ta čar. Naime bez ijednog plakata je zadnji put bilo
  Bio je jedan u cijelom gradu i to na tvornici.
  Ono baš nigdje plakat. PUNA TVORNICA.
  I onda dođe general i kaže da treba raketirati ostatak zagreba (odnosno one koje nisu na koncertu), "jebo ih bono vox u guzicu, nabijem ih na kurac".

  24-04-2010 02:17

  schebo kaže:

  uf kad sam pročitao ovo morao sam se regati samo da kažem par riječi.
  e pa meni je bila čast i zadovoljstvo. što će ovaj koncert ostati zabilježen na čudima modernog svijeta (you tube,mp3 i ostalo ) a za Kasapa iz Đakova imaš pravo. i mene je začudilo kako cijela dvorana zna tekst. a što se tiče izjave "da uživa u tome da netko snimi nove pjesme i da ih stavi na internet." potpuno se slažem i moram samo dodat. jebeš koncert kojeg ja ne vidim iz prvog reda, a ako je fotić pri ruci kud ćeš bolje.
  ja se vodim starom narodnom: nije znanje znati, znanje je drugima dati.
  pozdrav!

  24-04-2010 18:01

  Guitar360 kaže:

  Bog ti dao zdravlja i sedmero djece...

  25-04-2010 05:00

  GoFgO kaže:

  Pa nemora te začudit, ako su popunili tvornicu bez ijedne reklame...znaci samo najhardkor fanovi su dosli, a kasap se naucio od prosle recenzije ovdje :)

  @bezimeni

  Jebga, da mi je tvornica poslala vjesti da je ž.blato tamo objavio bih vjest, al newsletter im radi samo kada su nezanimljive grupe :p A to je u tvornici jako često :p

  25-04-2010 17:44

  bezimeni kaže:

  za:GoFgO
  Valjda bude objavljeno negdje ovdje idući put. Ima blato i svoju temu među bendovima. Tamo se pukne vijest da ostane recimo diskretna.

  Čak bi možda mijenjao metallicu za blato, ....''kosa mi je masna i ne perem zube, jedem samo sarme i paštete iz tube...''

  26-04-2010 00:37

  marin kaže:

  Nisam ovaj put bio, neimalo se para.

  Još jednom, hvala schebi (Bog ti dao zdravlja i sedmero djece), i hvala recenzentu.

  Nek' nam je na vječnu žalost i sramotu, nama koji ne bijasmo...

  28-04-2010 13:06