Falset Band iz Samobora

Zundapp
Online status:

Moderator
Pošalji PP
1240 odgovora
Država:
Grad: Japan
Godine:
Hvala:   30   puta!
#318287 u 01-11-2019 20:47 GMT+01 sat :


Prije par tjedana sam bio u Zagrebu na jednom fantasticnom vjencanju. Vjencanje je bilo u hotelu Antunovic u Spanskom, a za muziku se pobrinula za mene do tad nepoznata grupa Falset iz Samobora. Moram da kazem da su bili odlicni, a posebno me je ugodno iznenadio gitarista. Ja prije vjencanja nisam imap pojma tko su oni, a jos manje tko je gitarista i kako se zove. Zelim reci da su svirali od 20:00 pa do 04:00, sa samo nekoliko manjih pauza uglavnom vezanih za protokol. Repertoar je bio strasno sirok, od popa, rocka, zabavnih, domacih slavonskih, dalmatinskih, zagorskih pjesam i stranih stvari, pa sve do punk-rocka, tehna, teskog roka, blues-rocka, new-wave i Marka Perkovica,...i sve je bilo za 5. Zao mi je jedino sto nisu nabacili ni jednu od Halida, ali valjda ce biti prilike i za to.
Pitam se, poznaje li netko na forumu ove fantasticne muzicare?

http://www.grupafalset.com/photo/


"...but he'll always be a f*cked up, little, try-hard, wannabe rock'n'roll nerd"
Glam Boogie
Online status:

Moderator
Pošalji PP
10654 odgovora
Država:
Grad: Zara
Godine: 59
Hvala:   75   puta!
#318595 u 20-11-2019 17:53 GMT+01 sat :


Ima i u Zadru 2-3 super pir banda ali i kriminalnih. Da ih sad ne imenujem interesantno mi je samo ovo. Svi, baš svi su rasprodani i više od godinu unapred. Moj sin se ima namjeru ženit u 8 om mjesecu dogodine i tako je teško doči do bilo čega. Odgovoti su zauzeti, rasprodano i sl. Ali u svim segmentima moram tražit vezu ovo ono da bi to bilo iznedivo za 9 mjeseci.

Dodano nakon 28 minute

http://www.grupafalset.com/?gclid=EAIaIQobChMIj9Dov5z55QIVgYx3Ch29Lg_vEAEYASAAEgL7HvD_BwE

Imaju i na yt reklamni oglas. Mora da im dobro ide. Moj frend zajedno smo učili prve note na gitari je godinama svirao s Pinom i Dinom u kapi i po pirovima. Nebi sagradio novu modernu garažu da mu je bilo slabo. Evo umirovio se, više ne svira, prenaporno za blizu 60g.


if you know have to rock, you don't have to schock