Toše Proeski

skrsi me so usni

by: Tose Proeski

Pronađi akord!

Ne znaš kako odsvirati neki od akorda pjesmi skrsi me so usni? Upiši akord u tražilicu i saznaj!

Traženi akord će se prikazati ovdje

Od istog izvođača

Pregledano 8733 puta
Pregledano 41983 puta
Pregledano 7967 puta
Pregledano 21871 puta
Pregledano 52122 puta
Trebaš ritam za ovu pjesmu? Pronađi ga ovdje
Akordi/Tabovi:
Dm    Gm
Се појави ти и знам
    Am        Dm
не си како сите други
                Gm       Am        Dm
и разгори плам во срце студено
                     Gm
како пламен груб
C                   F                 B
Јас пред тебе ноќва попуштам
                       A
ти не ме оставј сам

        Dm              Gm
реф: Скрши ме со усни
         A                    Dm
        ноќва стопи ме во себе
                           Gm
        скрши ме со усни
        A                   Dm
       се што сакам си ти
                          Gm
       скрши ме со усни
         A              Dm
       и ајде носи ме со тебе
             Gm              A
       далеку од сите погледи


Сите пред тебе за ноќ
ми беа само авантури
со тебе се баш се
за миг се измени
По сите порази дај да речам само моја си
само моја си
Komentari
Još nema komentara